La mare de l'acusat de matar a Marta Calvo es va emportar roba i un iPad després del crim

La mare podria estar encobrint al fill
Jorge Ignacio P.J entrant al Jutjat número 6 d'Alzira | EFE

El presumpte autor de la mort de Marta Calvo, Jorge Ingacio P.J., va passar el cap de setmana posterior a l'assassinat amb sa mare, que va viatjar des de Mallorca a València per a celebrar l'aniversari del seu fill.

Però segons informacions del 'Levante-EMV', els investigadors sospiten de què sa mare podria haver ajudat al seu fill en l'eliminació de proves. I és que la dona des d'un primer moment va col·laborar amb el grup d'Homicidis de la Guàrdia Civil, tot i això, tot fa pensar que en el primer interrogatori va ocultar que eixe cap de setmana es va emportar roba, un iPad i un router del seu fill cap a Mallorca. És més, va declarar que en la casa que té el seu fill en Manuel no van entrar, que només van anar eixe cap de setmana per a pagar el lloguer mensual.

13 dies després, la dona va reconéixer que eixos objectes se'ls havia emportat de l'Olleria i que «per oblit» no ho havia dit abans. Després de presentar les prendes de roba als agents, estos han pogut comprovar com estaven perfectament netes, fet que fa sospitar que voldria eliminar restes que puguen incriminar al seu fill en el crim. Sa mare assegura que Jorge ja no les usava i que podrien servir-li a ella per al treball.

Pel que fa al router, ha explicat que el seu fill li va dir que donara de baixa la línia en la tenda d'Orange que té al costat de casa en Mallorca, encara que, segons les investigacions, no ho va fer en tots eixos dies. A demés, l'iPad, que podria tindre arxius compromesos i claus, se'l va emportar sa mare, segons declara, per a «entretindre's». Els investigadors es centren ara en analitzar tots estos objectes per a poder trobar noves proves que incriminen al presumpte autor de la mort de Marta Calvo.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A presó el conductor borratxo i drogat que va causar la mort d'un motorista en Alacant" "Seguix oberta una línia d'investigació sobre la desaparició de Wafa"