L'acusat de matar a Marta Calvo, pare d'una xiqueta

Jorge Ignacio va mantindre una relació sentimental en el seu país d'origen
Jorge Ignacio, principal sospitós de l'assassinat de Marta Calvo | EFE

L'acusat de matar a Marta Calvo, Jorge Ignacio P.J. de 37 anys i d'origen colombià, és pare d'una xiqueta, ja que va mantindre una relació sentimental quan era molt jove amb una xica, segons ha explicat 'Las Provincias'.

La filla, que és menor d'edat, està aïllada de totes estes informacions que giren sobre son pare, segons ha explicat la seua iaia per part de mare, Luz Ángela: «Ella no sap res i volem que siga d'esta forma pel seu bé». A demés, la iaia, que viu en Tolima –lloc a on va nàixer Jorge–, assegura estar «desconcertada» per totes les notícies que estan eixint a la llum, «tot açò és inaudit, gravíssim, no em crec el que està passant. La seua família és treballadora, amb molts principis i ell no tenia cap relació amb les drogues, era una persona molt normal».

Luz Ángela explica que Jorge, quan tenia 22 anys, va estar amb la seua filla, Lina Maria i «no van arribar a casar-se, només una relació molt bonica». Més tard es van separar i ell va decidir viatjar fins a Espanya, segons va explicar, per a estudiar en la universitat.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una dona d'avançada edat cau i es queda atrapada dins de sa casa en Alacant" "Troben a María Soledad, desapareguda des d'este diumenge en Alacant"