S'estén a Madrid, Catalunya i Itàlia la investigació sobre el presumpte assassí de Marta Calvo

No es descarta que algú haja pogut col·laborar amb Jorge
S'estén la investigació a llocs a on es va moure el presumpte assassí  | EFE

La Policia Nacional investiga cinc casos en els que podria haver-se seguit la mateixa manera d'actuar que amb Marta Calvo, la xica trossejada en Manuel, en la Ribera (València), en llocs a on es va moure el presumpte assassí, com Catalunya, Madrid i Itàlia.

D'esta manera ho ha explicat el delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, qui ha precisat que, «davant un 'modus operandi' que pot paréixer repetitiu», s'estan analitzant «diferents casos», no només en el territori valencià, sinó en llocs a on va poder estar l'acusat, Jorge Ignacio P.J.

El delegat del Govern ha precisat que el cap superior de Policia de la Comunitat Valenciana ha traslladat esta informació a la Policia, tant de Catalunya com de Madrid, i també hi ha hagut contacte amb les autoritats italianes.

L'objectiu, ha assenyalat Fulgencio, és que es revisen casos que poden «tindre similitud» amb el de Marta Calvo i, si es tracta d'investigacions tancades o arxivades provisionalment, se sol·licite a l'autoritat judicial la reobertura dels procediments.

«Això tindrà una trajectòria d'investigació lenta i pausada, cal fer-ho amb les degudes garanties», ha afirmat Fulgencio, qui preguntat sobre si s'investiga el paper de la mare del detingut en el cas de Marta Calvo, ha contestat que mai es descarten «possibles col·laboracions» i per això cal determinar-ho, «no només de la mare, sinó d'alguna persona més».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Localitzen en Calp a un fugat d'Alemanya que violà a la seua filla de 15" "Tres ferits en una baralla en Castelló"