Maten a un home en una residència de Cheste

Els fets es van produir en la cafeteria del centre
Centre residencial de Cheste a on es va produir l'agressió | Google Maps

 

El passat mes d'octubre, en la localitat de Cheste, en la comarca de la Foia de Buñol (València), un home de 75 anys va morir a causa d'una agressió patida en un centre residencial per a persones majors.

 

Segons explica 'Levante-EMV', esta mort, que no s'havia informat fins ara, presumptament l'hauria provocat un intern de la residència. Tot vindria per una discussió entre els dos, que va tindre lloc en la cafeteria del centre. I és que la dona de l'agressor, interna també en el geriàtric i que patix una demència, hauria agarrat per error el caminador de la víctima.

 

L'home li va recriminar esta acció i va ser en eixe moment quan l'agressor li va pegar diferents punyades en la cara. L'intern es va pegar contra una porta i va quedar estés en terra inconscient. Una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) es va emportar a la víctima a l'Hospital de Manises, a on va morir. L'apunyalament no és la primera acció violenta de l'agressor, ja que havia fet altres actes pareguts en el centre.

 

La Guàrdia Civil de Riba-roja va detindre l'home, d'una edat pareguda a la de la víctima, per un presumpte delicte d'homicidi fet amb voluntat conscient i lliure. El Jutjat d'Instrucció núm. 2 de Requena està investigant este fet. La pena podria rebaixar-se i considerar-se com a homicidi per imprudència, ja que l'agressor no tenia intenció de matar a l'intern, tot i que sabia del risc que suposava agredir a algú d'una avançada edat i amb poca mobilitat.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!