Una menor insistix en el juí que tres companys de classe la violaren i un ho gravà en la Marina Alta

Els acusats ho neguen tot i afirmen que un d'ells va mantindre relacions sexuals amb la víctima, però amb consentiment
La xica ha insistit en què tres la van violar i un ho va gravar | cedida

 

La menor que, presumptament, va ser violada per un grup de xics, també menors d'edat, en la comarca alacantina de la Marina Alta l'any passat ha ratificat este dimecres en el juí que va ser agredida sexualment per tres companys de classe, mentres un altre mirava i ho gravava. La víctima, que tenia 14 anys en el moment dels fets, insistia en defendre els fets que denuncià el mes de març.

Segons ha avançat 'Levante-EMV', els acusats havien guardat el vídeo i l'havien utilitzat per a extorsionar a la víctima: li demanaven diners a canvi de no difondre les imàtgens. Per això, es demanen entre tres i cinc anys d'internament en un centre de menors per als quatre acusats per tres delictes: agressió sexual, revelació de secrets i amenaces condicionals. 

En el judici celebrat este dimecres en el jutjat de Menors número 2 d'Alacant, els quatre menors han negat tot el que denuncia la víctima, encara que han admés que un d'ells havia tingut sexe amb la víctima, tot i que amb el seu consentiment. Els acusats també han insistit en què el mateix que hauria mantingut relacions sexuals amb la víctima l'hauria ajudat a eixir del lloc a on la van violar, cosa que la xica ha negat.

La víctima ha afirmat que els tres la van violar mentres ella s'oposava, cosa que va repetir moltes voltes, però cap li va fer cas. En el mateix juí, la xica va identificar el lloc a on es va produir la violació, una zona apartada a on els quatre acusats, d'entre 14 i 16 anys, la van portar. 

L'advocada de la víctima, Mónica Mes Franquesa, ha aportat les imàtgens del descampat en les que es poden vore els ferros als que es va agafar per a poder eixir d'allà una volta els acusats la van deixar a soles i una volta ja l'havien violada, pel que nega rotundament que l'ajudaren a eixir. A més, l'orientadora i un professor de l'institut dels menors i els agents de la Guàrdia Civil que han dirigit la investigació confirmen el relat de la víctima.

Tres dels acusats estan interns en centres de menors diferents i el que gravà la violació, segons la víctima, està en llibertat baix arrest domiciliari. Els quatre van arribar tard al juí (a les 12.30 hores), cosa que va fer que s'allargara fins a les nou de la nit. Mentrestant, la víctima va esperar aïllada en una sala per a no tindre contacte amb els acusats ni amb els familiars d'estos. Durant el juí, declarà amb la protecció d'una mampara.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Busquen dos implicats més en la violació de la discoteca Indiana" "2 detinguts per robar 4 voltes en la mateixa casa en Alcalà de Xivert"