Un menor, de 14 anys, intenta suïcidar-se en Mutxamel després de mesos patint ‘bullying’

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
El menor s'ha intentat suïcidar | FREEPIK

Un menor d'edat de 14 anys ha sigut ingressat en l'hospital d'Alacant després d'haver intentat llevar-se la vida en patir assetjament escolar per part d'un altre alumne des de finals del curs passat. Els fets s'han produït en una classe de segon de l'ESO de l'institut de Mutxamel, en la comarca de l'Alacantí (Alacant), segons han assenyalat fonts de ‘El Confidencial’.

Per sort, el xic es troba en estos moments fora de perill en observació i, durant la vesprada, serà atés per un psicòleg per a intentar ajudar-lo el màxim possible. Per part seua, el pare del menor ha pres la decisió de denunciar al col·legi davant els agents de la Guàrdia Civil perquè no estan complint les mesures que s'havien imposat.

El menor va ser amenaçat amb rebre una pallissa

Concretament, esta mesura es tracta d'una ordre d'allunyament de 50 metres contra un altre alumne de la mateixa edat i que estudia en el mateix institut «perquè va amenaçar al xiquet a final del curs passat amb donar-li una pallissa a on li pillara, que l'anava a matar».

Cal destacar que l'ordre d'allunyament és realment complicada de complir en tot moment en l'institut, ja que quan es creuaven als dos alumnes, el pare afirma que l'assetjador mirava «molt malament» al seu fill.

També ha relatat que el centre educatiu va parlar amb el pare en el seu moment per a demanar-li que canviara de col·legi al seu fill, «però no ha volgut». Fet que va confirmar davant de la inspecció educativa que li va recomanar el mateix.

A demés, el pare ha assenyalat al mitjà citat que no s'ha «actuat de manera contundent» contra este succés, ja que el seu fill «estarà un temps sense poder anar a classe».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un motorista ferit en patir un accident en ple centre d'Alcoi" "Dos ferits en un accident en l'AP-7, a l'altura de Castelló"