Mercadona presenta una nova línia de maquillatge per a este Nadal

Tota la col·lecció gira entorn als tons metal·litzats i rojos i està a la venda per preus molt assequibles

Imatge dels productes disponibles en la col·lecció Diva de Mercadona. | Cedida

Mercadona torna a sorprendre amb els seus nous productes. En este cas el supermercat valencià ha decidit apostar per una línia de maquillatge creada expressament per als dies de festes nadalenques que s'aproximen.

  

  

La col·lecció, anomenada Diva, està formada per barres de llavis, lluentors, perfiladores, paletes d'ombres, laca d'ungles i pólvores il·luminadores.

Look d'estrela

Inspirada en les actrius de Hoolywood la col·lecció compta amb dos noves barres i perfiladors de llavis d'acabat metàl·lic. Hi ha dos tons disponibles: el 01, que és granat i el 02, un marró amb molta lluentor.

El millor d'ester barres, a més del seu efecte en els llavis, és l'envàs. Este amaga un espill molt funcional en la tapa, molt útil per als retocs de mitjanit. A més, compta amb un tancament d'imant que protegeix el producte.

 

 

 

 

 

Estes barres es poden complementar amb les lluentors labials de la mateixa col·lecció. Estos estan disponibles en blanc i en daurat i conformen una manera perfecta de posar el toc d'atenció en els teus llavis, tant si els llums solament, com si els apliques damunt de la barra de llavis. Encara que el preu encara no ha sigut desvetlat, les barres tindran un cost aproximat de 5,50 euros i les lluentors labials de 3.

 

Viva el brillo

Un altre dels factors comuns entre tots els productes de la gamma és la lluentor. Per açò la paleta d'ombres està formada per tons daurats, marrons, roses i blaus amb un gran efecte metal·litzat. Esta podrà adquirir-se per uns 4 o 6 euros.

A més, segur que seràs la que més brille de la festa amb la pols il·luminadora de la col·lecció. Un producte innovador envasament en un recipient que recorda als perfums antics i que conté un líquid il·luminador que deixarà la teua pell daurada per menys de 8 euros.

Finalment, Mercadona afig dos nous tons a la seua àmplia col·lecció de laca per a les ungles. La col·lecció Diva presenta un to blau fosc metal·litzat i un daurat brillant. Els dos es poden complementar amb un 'top coat' per a un acabat professional. Estes estaran a la venda per uns 3 euros

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!