Mor desorientada en ser atropellada per un tren en Cheste

La dona patia alzheimer i no va reaccionar als avisos del maquinista
Un tren de rodalia al seu pas per Cheste | Fernanchel Flickr
 

Este dimecres, cap a les 20.00 hores de la nit, s'ha produït un accident mortal en la localitat de Cheste, en la comarca de la Foia de Bunyol (València). Segons pareix, una dona major, veïna del mateix municipi, es va desorientar i va anar  a parar a l'estació de rodalia de la localitat. Una volta allí, va començar a caminar per les vies i, quan va arribar un tren, el maquinista li va fer senyals però la dona va morir atropellada.

Tal com ha avançat 'Levante', la veïna de Cheste patia d'alzheimer i, segons pareix, es va desorientar fins a acabar en les vies de l'estació de tren del municipi. Cap a les 20.00 hores de la nit, el Centre d'Informació i de Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU) va rebre un avís del maquinista que havia vist a la víctima creuant les vies i que, a pesar dels senyals acústics, la dona no es va apartar ni va reaccionar.

Davant de l'avís, la Policia Local i la Guàrdia Civil es van acostar al lloc dels fets, però no trobaven el cos. Quan el van poder localitzar i van arribar els efectius mèdics i els bombers ja no van poder fer res per l'accidentada. Segons informacions del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) la víctima, una dona de 73 anys, va morir en el moment a causa de l'impacte del tren que procedia de València.

Cap a les 23.00 hores, el jutjat de guàrdia de Requena va alçar el cadàver. La circulació ferroviària en este tram es va haver d'interrompre des de les 20.00, tal com va informar Adif en les seues xarxes socials i no es va recuperar fins a poc després de les 22.30 hores de la nit. Els familiars de la víctima, una volta es va saber què havia passat, en van presentar en el lloc de l'accident i van identificar-la. Segons van explicar, ja feia temps que tenia problemes d'alzheimer i es desorientava amb freqüència.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Un pare s'escapa de casa amb el seu bebé per culpa de les flames en BCN" "Vídeo: Manifestants radicals tiren coets contra l'helicòpter dels Mossos"