Mor un xic en ser atropellat per una moto en Calp

La víctima tenia 30 anys
Imatge d'una motocicleta després d'atropellar a un vianant | Policia Local

 

Este dilluns de matinada, cap a la mitjanit, s'ha produït un accident en la carretera nacional N-332 en el terme municipal de Calp, en la comarca de la Marina Alta (Alacant). Tal com ha fet públic el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències de la Generalitat Valenciana (CICU), l'accident ha sigut provocat per una motocicleta que ha atropellat a un vianant en la carretera citada.

Segons pareix, este dilluns de matinada, Emergències ha enviat una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) i una altra de Suport Vital Bàsic (SVB) al lloc dels fets. Una volta allí, el personal mèdic ha confirmat la defunció de la víctima, un xic de 30 anys. A més, han assistit al conductor de la moto, un home de 40 anys, per policontusió. Este últim, ferit, ha sigut traslladat a l'Hospital comarcal de Dénia en l'ambulància del SVB.

Fins al moment, no ha transcendit la causa de l'accident i només es té informació del Servici d'Emergències, però tal com apunten altres mitjans, com 'Levante', la via és especialment perillosa, ja que connecta el centre urbà de Calp amb urbanitzacions i l'estació del tramvia, cosa que no fa estrany que hi haja gent que transite la zona sense les mínimes mesures de seguretat. De fet, els veïns de la zona fa anys que demanen una passarel·la per a evitar casos que el d'esta matinada.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carmen, l'assassina de Castro Urdiales, vivia «com una reina» amb els diners de Jesús Mari" "Ferits dos senderistes en precipitar-se pel Barranc de l'Infern en Vall de Laguar"