Mor un operari, després de 5 dies hospitalitzat, per caure-li unes travesseres industrials en Quart

La víctima estava a punt de casar-se en unes setmanes, quan va tindre l'accident laboral
A Óscar, li va caure damunt una torre de 3 metres amb bigues | Pixabay

 

A principis d'esta setmana, el dilluns de vesprada, ha mort Óscar S. J. G. en l'Hospital de Manises, després d'estar cinc dies ingressat a causa d'un accident laboral. Segons pareix, l'operari que treballava en una empresa de fabricació d'estanteries industrials, va patir unes lesions molt greus en caure-li damunt una torre de travesseres.

 

Este accident va passar el dimecres 24 de juliol, tal com informa 'Levante', cap a les 17.00 hores de la vesprada i, a causa del soroll de la caiguda, molts companys de faena d'Óscar van acudir al lloc dels fets. La víctima estava inconscient, davall de la pila de travesseres i, mentres s'avisava a Emergències, se li va llevar el pes que tenia damunt del pit

 

L'operari, de 41 anys i a punt de casar-se, va ser atés en un primer moment pel personal sanitari d'una mútua pròxima a la fàbrica i, quan van arribar agents del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU), el van estabilitzar i traslladar al servici d'Urgències de l'Hospital de Manises. En el centre sanitari, ha mort després de cinc dies hospitalitzat.

 

Aclarir les responsabilitats de la mort

Pareix ser que Óscar tenia una experiència laboral dilatada, però en eixe moment, el treballador estava a soles manipulant una torre d'uns tres metres d'altura que apilava paquets de bigues d'estanteria industrial. Ara mateix, s'està investigant per quin motiu li van caure damunt les bigues, deixant-lo atrapat i inconscient. Però es dona la circumstància que eixa zona de l'empresa no té càmeres de vigilància.

 

Segons ha avançat 'Levante', la mort és especialment tràgica per a este jove operari, ja que estava a punt de casar-se en unes setmanes i els plans de futur l'havien dut a comprar-se feia poc un cotxe nou. Siga com siga, ara correspondrà a la Policia Nacional i als inspectors del Ministeri de Treball aclarir si existixen responsabilitats per part de l'empresa en la mort del treballador.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!