El nebot de Camarón de la Isla ha estat trobat sense vida

Jesús Monge Gutiérrez va desaparéixer en la zona del cañín de Sancti Petri, en Sant Ferran (Cádiz)

Jesús Monge Gutiérrez, nebot de Camarón de la Isla, ha estat trobat mort el matí del dissabte 27 de novembre, dies després que se li perdés la pista en la zona del canó de Sancti Petri, en Sant Ferran (Cadis), segons ha comunicat SOS Desapareguts a través del seu compte de Twitter.

<

>

La Guàrdia Civil, en coordinació amb Salvament Marítim, Policia Nacional i altres efectius, ha intensificat la cerca de Jesús Monge Gutiérrez, nebot de Camarón de la Isla, que va desaparéixer en la zona de la canella de Sancti Petri, a Chiclana (Cadis), el passat 23 de novembre sobre les 20.00 hores.

Des del dispositiu de coordinació han establert la investigació per a recuperar el cadàver de l'home, en entendre que s'ha vist embolicat en un accident mortal.

Era fill del germà de Camarón

Jesús Monge Gutiérrez, de 42 anys i natural de Sant Ferran, era fill del germà de Camarón, Jesús Monge Cruz "Pijote", i tenia dos fills.

Es va decidir fer una búsqueda més àmplia

En la reunió de coordinació celebrada este divendres, el Subdelegat del Govern d'Espanya a la província de Cádiz, Jose Pacheco, ha indicat que, després de les infructuoses batudes per a localitzar a Jesús Monge per part dels seus familiars i amics, s'ha decidit establir una "coordinació més àmplia" per a poder realitzar una cerca "més exhaustiva" per mar i per aire, amb helicòpters i drons de la Guàrdia Civil.

Altres dispositius de búsqueda

Agents de Policia Local de Sant Ferran i Policia Nacional s'han sumat també a este dispositiu de búsqueda per terra.

Les inclemències del tempsno ajudaren

Les inclemències del temps dels últims dies a la província de Cádiz, amb pluges fortes i baixes temperatures, fa pensar als qui formen este dispositiu que Jesús Monge no hauria sobreviscut i es busca el seu cos per a "donar resposta a la família i retornar-lo", ha incidit el subdelegat de Govern.

La complexitat del terreny, una zona amb fang, enderrocs i ferros, fa difícil el seu accés per terra, per la qual cosa el dispositiu ha apostat per estes altres vies de cerca del cos, que es prolongarà durant tot el dia.

Les causes no són massa clares

Les causes per les quals el nebot de Camarón es trobava en esta zona de matinada no són clares i, tant Guàrdia Civil com Subdelegació han insistit que es tractaran d'esclarir una vegada es localitze el cadàver.

El dispositiu està format per Guàrdia Civil, Policia Nacional, Salvament Marítim, Capitania Marítima i la Policia Local de Sant Ferran.

<

>

<

>

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia Nacional deté a un home per un delicte d'odi i amenaces greus" "Un home amenaça de mort a una empleada"