Nova onada de contenidors incendiats en Alacant

Este dijous s'han produït alguns incendis en diferents punts de la ciutat
Un contenidor incendiat | ACN

Este matí de dijous, la Policia Local i els bombers del Servici de Prevenció i Extinció d'Incendis (SPEIS) d'Alacant han atés tres emergències en la ciutat. Segons explica 'Información', han aparegut tres contenidos cremats en els carrers de José María Manzanares, Pare Recaredo dels Rius i Catral.

El primer dels incendis es va produir cap a les 12.52 hores del migdia en el carrer Pare Recaredo dels Rius i els efectius han hagut d'actuar ràpidament per a que les flames no afectaren a vehicles pròxims que estaven aparcats.

Encara no havia passat una hora i a les 13.38 hores un altre contenidor s'incendiava, en este cas en el carrer de Catral. I, per si fora poc, més tard es va declarar un altre foc, en el carrer de José Maria Manzanares. L'Ajuntament d'Alacant ha demanat la col·laboració ciutadana per a que denuncien esta classe de fets en cas de vore algun sospitós. Ho poden fer tocant a la Policia Local de la ciutat o al telèfon d'emergències 112.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un home porta als tribunals el 'tongo' del sorteig de la Loteria de Nadal" "Sense culpables per l'assassinat de Francisco, camioner del Real de Gandia"