La il·lustradora Paula Bonet denuncia que patix assetjament des de fa més d'un any

Amenaces de mort o anguiles tallades a la porta, les coses que aguanta impotent

Paula Bonet en el seu taller
L'artista valenciana fa més d'un any que patix esta terrible situació | Paula Bonet

L'artista valenciana Paula Bonet ha denunciat que porta patint acossament «des de fa més d'un any». La il·lustradora i pintora originària de Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), però resident en Barcelona ha publicat en les seues xarxes socials un missatge a on informa que este matí ha acudit a la comissaria per a ampliar «una denúncia per assetjament».

Segons explica ella mateixa, «la història du allargant-se més d'un any: colps en la porta del meu taller, pujades i baixades de persiana a última hora del dia, anguiles tallades en trossets amb la brometa 'el violador' escrita en el sobre, desenes de mails, assistència a les meues xarrades assentat en la primera fila, insults per mail...»

Bonet ha afegit que, a tot això, se li sumen «declaracions d'amor, desitjos de mort i un llarg etcètera» que no pot explicar per twitter. El drama d'esta situació, tal com li han explicat els seus advocats, és que es pot fer poc. I és que, segons pareix, com que és un individu desconegut i no una parella o exparella seua, no es pot conseguir ni una ordre d'allunyament.


La reconeguda il·lustradora explica que ha donat a conéixer la situació perquè està «cansada» i «per si acaba passant alguna cosa». I és que, tal com afirma, ha hagut de prendre mesures de seguretat pròpies per a protegir-se com: dur gas pebre o un cúter en la bossa de mà, a demés d'inversions econòmiques en el taller per a reforçar la seguretat o que les alumnes sempre estiguen tancades a pany i clau quan ella no estiga.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari