Una persecució a un menor acaba amb un agent policial ferit en Alacant

El Policia ha acabat amb una fractura en la mà esquerra
Escales de Jorge Juan, en Alacant | Google Maps

 

La passada nit de divendres, a les 23.30 hores, en la ciutat d'Alacant, la Policia Local ha detingut detingut un menor, de 16 anys i de nacionalitat espanyola, per un presumpte delicte d'atemptat i lesions contra un agent de l'autoritat, al què li ha fracturat un os metacarpià de la mà esquerra.

 

Segons fonts policials, els fets es van produir a l'altura de les escales del Jorge Juan, a on un grup de joves es trobaven realitzant un botelló. Va ser en eixe moment quan, diferents patrulles de la Policia Local, que participen en el dispositiu especial que es munta els caps de setmana contra els botellots, accedeixen al lloc per a dissoldre el botelló. Alguns joves pegaren a fugir, després de què els agents els van sol·licitar la documentació per a procedir a la denúncia i confiscar-los les begudes.

 

Un dels agents de Policia Local començà la persecució a un xic per l'avinguda General Marvá, fins a la Plaça dels Estels, lloc en el què consegueix interceptar-lo. El Policia ha resultat ferit pel menor, amb fractura de l'os metacarpià de la mà esquerra i ha hagut de ser operat d'urgència este dissabte. Finalment, altres agents conseguiren detindre al xic, de 16 anys, i ha sigut traslladat a la comissaria.

 

També pots llegir

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!