Espectacular persecució en Alacant acaba amb el cotxe en les vies del tramvia

Ha xocat contra tres arbres, la porta d'una nau industrial i ha perdut una roda pel camí
El cotxe ha quedat bloquejat en les vies del tramvia, després de la persecució | Ajuntament d'Alacant

 

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Unitat d'Atestats de la Policia Local ha intervingut esta matinada en un accident que ha passat a les 01.15 hores, en el carrer de Caixa d'Estalvis, a l'altura dels jocs infantils, i ha activat un dispositiu de busca del conductor, al qui ha localitzat este matí i se li han obert diligències per un presumpte delicte contra la seguretat viària i conducció temerària.

Segons fonts policials, el cotxe ha xocat en el carrer de la Caixa d'Estalvis contra tres arbres i ha pegat a fugir arrastrant un arbre en el baix del vehicle. Després d'això, s'ha iniciat una persecució de pel·lícula a través de l'A-70, a on el conductor ha xocat contra la porta d'una nau industrial i, en l'eixida cap al Palamó, ha deixat arrere el tronc que arrastrava i ha perdut una de les rodes. Finalment, la persecució ha continuat pel carrer de Gastón Castelló, a on la Policia Local li ha perdut el rastre al cotxe.

El cotxe, una volta alliberades les vies del tramvia | Ajuntament d'Alacant

 

Després d'esta persecució temerària, els agents policials han pogut trobar al cotxe fugat. Per a intentar escapar, s'havia clavat dins de la plataforma del tramvia cap al bulevard del Pla i, després de passar per dins del túnel per damunt de les vies, ha acabat perdent el control i, amb este últim xoc, ha bloquejat el vehicle i l'ha deixat abandonat.

La Policia Local i els Bombers del Consorci Provincial han conseguit traure el cotxe a les 04.15 hores de la matinada per a deixar lliure la circulació del tramvia. Posteriorment, la Unitat d'Atestats de la Policia Local ha actuat un dispositiu de busca del conductor, que han trobat este matí, i li han imputat un presumpte delicte contra la seguretat viària i conducció temerària.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un mort i un rescatat per ofegament en les platges de la Marina Alta" "Rescaten amb helicòpter a una senderista en Gestalgar"