Persecució policial a un lladre de matinada per Castelló després de furtar en un comerç

Entra a robar en un establiment de la plaça de Clavé
El lladre va utilitzar un objecte metàl·lic per a trencar el vidre de l'aparador | Policia Local de Castelló

La Policia Local de Castelló ha detingut esta matinada de diumenge a un xic de 31 anys per un presumpte delicte de robatori amb força en furtar set telèfons mòbils després de trencar l'aparador d'un establiment de la plaça de Clavé.

Els fets s'han produït cap a les 02.00 hores, quan el Centre Integral Municipal de Seguretat i Emergències (CIMSE) 092 ha rebut l'avís d'un veí que havia vist com un home havia agarrat un objecte metàl·lic de terra, l'havia tirat contra un aparador i, a continuació, havia ficat el braç dins del comerç per a furtar diferents objectes que estaven exposats en un taulell.

Mentres contava estos fets al CIMSE, el testimoni estava seguint al presumpte autor del robatori, que, després de furtar diferents telèfons mòbils i tirar l'objecte metàl·lic a un contenidor de fem, pegava a fugir per alguns dels carrers del centre de la ciutat. 

El recorregut de la fugida del presumpte autor dels fets ha sigut avisat pel CIMSE a totes les patrulles de la Policia Local de Castelló en servici i en pocs minuts dos dotacions de la Unitat de Comeses Especials, (OCE), han localitzat al presumpte autor del robatori en el carrer d'Isabel Ferrer. 

Els agents han observat que la persona sospitosa tenia diferents ferides recents en la seua mà dreta i, una volta l'han identificat i registrat, els policies han localitzat entre la seua roba cinc mòbils de la marca Iphone i dos d'altres marques comercials. 

A la vista d'estos fets i que el presumpte autor del robatori no ha pogut justificar la propietat de cap d'estos objectes, els agents han procedit a la detenció d'I. N.M. per un presumpte delicte de robatori amb força.

Cal destacar que, posteriorment, els policies també han trobat l'objecte metàl·lic que havia utilitzat la persona arrestada per a trencar l'aparador, una tapa d'embornal que, després de ser utilitzada per a trencar el vidre, l'havia tirat el detingut a un contenidor de fem dels voltants. 

Finalment, el propietari de l'establiment afectat s'ha presentat en el lloc dels fets al cap de pocs minuts i els agents li han explicat els passos a seguir per a denunciar el robatori i recuperar els telèfons mòbils robats.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Incendi en una terrassa d'un edifici en Benidorm" "Dos ferits en bolcar un cotxe després de xocar amb un altre en ple carrer d'Alacant"