Detingut per tindre una plantaci贸 de m茅s de 400 plantes de marihuana en Oliva

L'arrestat 茅s un home de nacionalitat espanyola de 45 anys
La plantaci贸 estava oculta en un clos i protegida amb una lona opaca | Gu脿rdia Civil

La Gu脿rdia Civil d'Oliva, en la comarca de la Safor (Val猫ncia), ha conseguit detindre a un home de nacionalitat espanyola de 45 anys d'edat, al qual se li atribu茂x un delicte d'elaboraci贸 i cultiu de droga.

Les investigacions van comen莽ar per la comunicaci贸 rebuda per part del Servici Aeri de la Zona de Val猫ncia, qui va comunicar i va aportar una imatge captada del cultiu descobert. Esta troballa, va portar a qu猫 la unitat responsable investigara la localitzaci贸 i ubicaci贸 del cultiu il路l铆cit.

Es va procedir a l'entrada i registre de la casa situada en la localitat d'Oliva, a on van trobar un cultiu de 416 plantes mitjanes en el mateix terrat. La plantaci贸 estava oculta en un clos i protegida amb una lona opaca.

Per estos fets s'ha procedit a la detenci贸 d'este home de 45 anys i nacionalitat espanyola per un delicte d'elaboraci贸 i cultiu de droga, i defraudaci贸 de fluid el猫ctric.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Arrastra del monyo a una infermera despr茅s de morir un familiar en Alzira" "Intenta introduir droga en la pres贸 de Villena"