La Policia Local d'Alacant posa 67 denúncies per incomplir l'estat d'alarma durant el cap de setmana

Del total de sancions, 28 han sigut per saltar-se el toc de queda
Han posat 67 denúncies | Ajuntament d'Alacant

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que la Policia Local ha interposat un total de 67 denúncies durant tot el cap de setmana en els operatius policials desplegat per a controlar i vigilar l'ús de les mascaretes, el toc de queda, fer complir les mesures de seguretat, les festes en cases i la prevenció del consum d'alcohol en via pública per a frenar la pandèmia en Alacant.

D'eixes sancions, un total de 28 han sigut per incomplir el toc de queda i no poder justificar els desplaçaments a la ciutat, interceptats en els diferents controls estàtics de trànsit i, a demés, s'han sancionat a sis locals per no respectar les distàncies entre taules i clients, per no tindre autorització per a l'ocupació de la via pública i excedir l'aforament amb més taules i cadires de les autoritzades, en el dispositiu policial organitzat de divendres a diumenge.

Els agents de les unitats del servici Nocturn de la Policia, durant esta nit de diumenge a dilluns han alçat set actes en un control policial per incomplir l'estat d'alarma i ha dissolt cinc festes en cases.

A demés, la Policia Local ha intervingut en un botelló en el castell de Sant Ferran i ha multat per consum d'alcohol als jóvens reunits il·legalment, i han dissolt un total de huit festes que estaven generant molèsties i queixes de particulars.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben amb vida a un home amb diversitat funcional desaparegut en Orihuela" "Declarats dos incendis en dos cases d'Alacant durant el diumenge"