La Policia Nacional deté a tres homes després d'atropellar a diversos ciclistes

A més, els agressors van baixar del vehicle i van començar a propinar-li cops amb pals a una de les víctimes

Agents de la Policia Nacional han detingut a Gandia (València) a tres homes, dos de 19 anys i un altre de 20, com a presumptes autors d'un delicte de temptativa d'homicidi, després d'atropellar a tres menors que circulaven amb bicicleta. Després de la col·lisió, els arrestats es van baixar del vehicle i van començar a colpejar amb pals a una de les víctimes que va ser ferida de gravetat amb diverses costelles fracturades que li van provocar un neumotorax.

Van ser atropellats a gran velocitat

El fet es va produir el dia 28 de setembre, sobre dos quarts de sis de la vesprada, en la unió dels carrers LLou Nou de Sant Jeroni i la Avinguda de Xátiva del municipi valencià el Real de Gandia, quan tres menors que circulaven amb dos bicicletes van ser atropellats a gran velocitat per un vehicle. Després de l'atropellament, tres homes es van baixar del vehicle i van començar a agredir a una de les víctimes amb pals. Els altres dos menors, van aconseguir fugir a la carrera del lloc i evitar ser agredits.

Investigacions sobre la identitat dels responsables

Després de conèixer el succeït, els agents van iniciar les perquisicions per a esbrinar la identitat dels responsables. En el transcurs de les indagacions policials, els policies van localitzar en el lloc dels fets un tram d'un faldó de plàstic amb una numeració inscrita, que podria pertànyer al vehicle implicat. Els investigadors van rastrejar la peça localitzant finalment la marca i model del cotxe al qual pertanyia.

Els policies van recuperar el vehicle que presentava alguns danys

A conseqüència de les investigacions i dels enregistraments obtinguts per una de les càmeres de seguretat pròximes al lloc dels fets, els agents van esbrinar la identitat dels tres ocupants del vehicle que van ser detinguts. Els policies van recuperar el vehicle que presentava alguns danys.

Un ajust de comptes

Tot sembla indicar que dos dies abans s'havia produït una batussa entre dos grups de joves, resultant un dels ara detinguts ferit per una arma blanca en la nina, que juntament amb dos amics més van iniciar la cerca dels supòsits agressors sent localitzats quan circulaven en dos bicicletes.

Els arrestats han ingressat a la presó

Després d'identificar als responsables, els homes van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els arrestats, després de passar a disposició judicial han ingressat a la presó.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Apareix el cadàver de la seua filla a la porta de la seua casa" "La Policia Nacional localitza una magrana en un traster d'un bloc de cases"