La Policia troba un magatzem ple de material sanitari en Alaquàs

Entre el material confiscat hi havia 300 litres d'alcohol
Han confiscat tot el material de la nau | CGTAD

 

Un batalló de l'Exèrcit de Terra amb seu en Bétera, en el camp de Túria (València), ha participat en el trasllat de material sanitari que ha sigut confiscat per la Policia Nacional en un magatzem d'Alaquàs, en l'Horta Sud (València), fins a un altre centralitzat en Quart de Poblet, en l'Horta (València), a on s'ha entregat a les autoritats sanitàries, segons ha informat la Caserna General Terrestre d'Alta Disponibilitat.

 

El magatzem a on s'ha trobat tot este material, que no s'estava comercialitzant, és una nau industrial que portava tancada uns dos anys, segons indiquen a EFE fonts coneixedores dels fets.

 

 

Entre el material confiscat hi havia 300 litres d'alcohol distribuït en botelles de diferents grandàries, 1.600 màscares de diferents tipus, 1.500 farmacioles, 100 vestits sanitaris i 260 parells de botes, a demés de gases, tisores, benes i apòsits.

 

Diferents patrulles estan controlant tot el territori valencià

La presència de l'Exèrcit de Terra s'ha estés en diferents punts del territori valencià, especialment en infraestructures crítiques i sensibles, i sempre en coordinació amb unitats d'altres forces de seguretat, bé per a alliberar-les, bé per a reforçar la seua presència.

 

De la mateixa manera, en les últimes 48 hores patrulles integrades per 30 militars han participat en la vigilància de polígons industrials en les tres províncies i també en les instal·lacions de la central nuclear de Cofrents, en la Vall de Cofrents (València).

 

Fins al moment, han participat en estes intervencions el Regiment de Transmissions 21, el Comandament d'Operacions Especials, una brigada paracaigudista i el Regiment de Cavalleria Lusitania. L'Exèrcit ha utilitzat 3.118 efectius en 146 localitats en tota Espanya, principalment en missions de presència i desinfestació, han informat les mateixes fonts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!