INVITACI脫:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ac铆, T'ESPEREM!

Un pres condemnat per un tiroteig entre clans en Alacant s'escapa de l'Hospital General de Castell贸

L'intern havia acudit a una visita m猫dica
El fugitiu havia acudit a l'Hospital General de Castell贸 a una visita m猫dica | Google Maps

Juan Antonio Jim茅nez Mart铆nez, un pres de 35 anys, est脿 en busca i captura despr茅s de qu猫 s'escapara este mateix dilluns de vesprada. L'intern en la pres贸 d'Alboc脿sser, situada en la comarca de l'Alt Maestrat (Castell贸), havia acudit a l'Hospital General de Castell贸, d'on s'escap脿.

 

 

Segons informa 'Mediterr谩neo', cap a les set de la vesprada, Juan Antonio ha pujat al furg贸 policial, que l'esperava despr茅s de la visita m猫dica, i ha comen莽at a queixar-se per alguna dol猫ncia. En eixe moment, un dels agents de la Gu脿rdia Civil ha obert la porta per a vore qu猫 li passava, per貌 el pres li ha pegat una puntada i ha pegat a fugir.

 

A pesar de qu猫 l'intern patia alguns problemes de salut 煤ltimament, ha resultat estar en perfecte estat f铆sic, ja que ha comen莽at a c贸rrer r脿pidament pel p脿rquing del centre fins a guanyar-los una dist脿ncia als agents d'uns 20 metres i conseguir endinsar-se en un descampat proper.

 

Els agents han intentat localitzar-lo sense 猫xit, fins i tot, amb la col路laboraci贸 de la Policia Nacional, motiu pel que pesa sobre ell ara una ordre de detenci贸.

 

Juan Antonio estava en pres贸, en concret, en el m貌dul conflictiu 2 del centre, per tres temptatives d'homicidi, despr茅s d'haver participat en un tiroteig entre clans en 2013 en la barriada de Santa Isabel d'Alacant.

 

Tamb茅 pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!