A presó el conductor borratxo i drogat que va causar la mort d'un motorista en Alacant

En l'accident també van resultar ferides tres persones
Un dels vehicles implicats en l'accident | Ajuntament d'Alacant

Este dijous un jutjat d'Alacant ha demanat l'ingrés a presó incondicional sense fiança per al conductor que va causar un accident múltiple amb un mort este dilluns en la carretera d'Ocaña, segons expliquen des d''Información'.

En l'accident, un motorista, de 47 anys, va morir en un xoc entre una moto i dos cotxes. A demés, van resultar ferits altres tres hòmens: un de 42 anys amb traumatisme toràcic i cervical, que va ser evacuat a l'Hospital General Universitari d'Alacant; i altres dos, de 51 i 61 anys, amb policontusions, que van ser  traslladats a les seues corresponents mútues d'accidents de treball.

El conductor, que va ser detingut, se va saltar un semàfor en roig i va xocar contra un camió. Després, va donar positiu en el test d'alcoholèmia i drogues, una volta més, ja que anteriorment ja havia sigut condemnat per conduir begut o drogat.

Per tots estos fets, se l'imputa un delicte contra la seguretat, un d'homicidi per imprudència i dos de lesions per imprudència. La magistrada, davant del risc de fuga, ha demanat l'ingrés immediat a presó del detingut. Este cas passarà a mans del jutjat d'Instrucció núm.1 d'Alacant.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Seguix oberta una línia d'investigació sobre la desaparició de Wafa" "Venen peix i marisc no apte per al consum humà en restaurants asiàtics valencians"