Ingressen en presó els falsos metges que estafaven a pacients en una clínica de Vinaròs

Van enganyar a una vintena de pacients
Ingressen en la presó els falsos metges de Vinaròs | Pixabay

Este dimarts, 13 de setembre, cap a les 21.00 hores, han ingressat de manera voluntària a la presó els falsos metges José Manuel López Pérez, més conegut com 'Coté'. En canvi, Frederic Gisbert Aragó, l'altre acusat complirà la seua condemna en Tarragona.

Tal com ha avançat el diari 'Mediterráneo', José Manuel López Pérez i Frederic Gisbert Aragó, van ser condemnats pel Tribunal Suprem el mes de maig passat a quatre anys i mig de presó per intrusisme i estafa després de més de sis mesos en què van exercir la medicina en una clínica de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló) durant l'any 2009.


Els dos condemnats es van fer passar per metges, examinaven als malalts, diagnosticaven malalties de qualsevol classe i prescrivien tractaments, inclosos tractaments amb cèl·lules mare o trasplantaments. López Pérez i Gisbert Aragó van conseguir enganyar a una vintena de pacients

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Cau una banda dedicada al tràfic de drogues en la Ribera Alta" "Atenció! Declarats dos incendis pròxims al Parc Natural de l'Albufera de València"