El sospitós de la desaparició de Marta Calvo, acusat d'adulterar les begudes a les seues víctimes

Quatre dones han confessat que van acabar inconscients
Les víctimes haurien sigut drogades amb vi, xampany o cervesa | València Diari

Un informe de la Guàrdia Civil ha donat a conèixer el mètode usat per Jorge Ignacio P.J., el presumpte assassí en sèrie sospitós de la desaparició de Marta Calvó, per a doblegar a les seues víctimes durant les seues cites sexuals.

Segons ha avançat el diari 'Las Provincias', el propòsit final que li atribuïxen: la introducció de boles de cocaïna en les zones íntimes de les seues víctimes a pesar del perill mortal que això comportava.

Tal com ha esclarit la investigació de la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil, els testimonis de les dones recollits ha permès concloure que Jorge Ignacio P.J., duia a terme esta pràctica sense el consentiment de les xiques. Per esta raó, els agents no descarten el subministrament a algunes xiques de substàncies o medicaments en les seues begudes.

Delicte contra la integritat sexual

Esta pràctica és el que es coneix com la submissió química, pròpia d'agressions sexuals amb substàncies com la burundanga, terme popular de l'escopolamina. En este cas, les autoritats no apunten a un tòxic concret, però l'informe sí que es referix a una «substància desconeguda» que va provocar en algunes víctimes «una situació de somnolència, debilitat i fins i tot inconsciència» que va arribar a posar en risc la seua vida. 

Per este motiu, els agents consideren que el presumpte assassí de Marta Calvo ha atemptat contra la seua integritat sexual, i li atribuïxen un delicte sexual a demés de l'homicidi.

Els agents compten amb fins a quatre testimonis de víctimes supervivents que han confessat la sensació de malestar o inconsciència que patiren abans de la suposada introducció de boles de cocaïna per part del sospitós i després de consumir begudes que este els oferia: vi, xampany o cervesa.

L'objectiu de Jorge Ignacio P.J.,

Per als agents de l'UCO la conclusió de l'informe és evident: a pesar de comptar amb la voluntat de les seues víctimes per a mantindre relacions sexuals a canvi de diners, «en absolut haurien atorgat permís a Jorge per a introduir-los cocaïna en les seues zones íntimes». Això s'agreuja, ja que la voluntat «de totes elles va quedar pràcticament anul·lada pels efectes de la cocaïna i altres fàrmacs subministrats».

La Guàrdia Civil té clar que la finalitat de Jorge Ignacio P. J., era «satisfer el seu desig sexual» sense importar-li el risc, «un afany egoista per assaciar les seues inclinacions».

Per als agents, el presumpte autor dels fets coneixia el perill que exposava a les seues víctimes i el sustenten en un fet: quan va ser preguntat per la mort de Marta Calvo li van preguntar si recordava algun incident en el que, després de consumir alcohol i cocaïna, la xica patirà problemes de salut o morirà. I Jorge va respondre que sí, que tals fets es van produir en València encara que no els recordava amb exactitud.

Cal recordar que va ser en la capital del Túria a on dos dones van morir després de mantindre relacions sexuals amb el sospitós. El presumpte agressor sexual està acusat d'un delicte d'homicidi per una d'estes morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillen 'in fraganti' a un home en Alacant amb un objecte perillós" "Condemnen a presó a la viuda Maje i al seu amant per l'assassinat de Patraix"