ÚLTIMA HORA

🔴 CORONAVIRUS: 899 casos en 144 localitats valencianes en només tres dies

Quatre detinguts per robar dos cotxes en Sagunt

Els han pillat esta matinada de dimecres 12 de febrer, cap a les 02.00 hores
Objectes confiscats dels cotxes robats | Guàrdia Civil València

Esta matinada del dimecres 12 de febrer la Guàrdia Civil de Sagunt, junt amb el Destacament de València B de la Guàrdia Civil de Trànsit, ha detingut a 4 persones, d'edats compreses entre els 43 i 52 anys, de nacionalitat russa i ucraïnesa, com a presumptes autors del robatori de dos cotxes d'alta gamma.

  

Els lladres van ser identificats mentres circulaven sobre les 02.00 de la matinada pel municipi de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València), quan van parar als dos cotxes, de la marca TOYOTA, i van vore que un d'ells tenia connectat un sistema de cablejat que uneix la centraleta del vehicle amb el sistema d'arrencada.

Açò va fer sospitar que poguera tractar-se d'un cotxe robat, pel que es va demanar a la central de València que la Policia Local de València anara a casa del propietari per a consultar si li havien robat el vehicle, i este ho va afirmar tot. 

Van robar dos cotxes d'alta gamma

Junt a este cotxe, viatjava un altre també d'alta gamma amb plaques de matrícula de Rússia. Davant la sospita que el vehicle poguera ser robat, els agents el van registrar i van trobar dins diferents ferramentes que es gasten per a duplicar claus i clonar centraletes, a demés d'inhibidors de freqüència.

En fer un registre més exhaustiu d'este van comprovar que les identificacions de seguretat del cotxe estaven manipulades i el bastidor també estava trencat. Una volta acabat el registre, els agents es van enterar que el cotxe s'havia robat en Itàlia a principis de 2019.

Després de la detenció, els quatre autors del robatori van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció  núm. 1 de Sagunt a l'espera de ser jutjats.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Evacuen per una amenaça de bomba la seu d'Amazon en Espanya" "A punt de robar un bebé en l'Hospital Clínic de València"