La Banda Simfònica de Sagunt oferix este diumenge un concert de pasdobles fallers

La presentació musical serà gratuïta i estarà dedicada a les Falleres Majors
Actuació de la Banda | Ajuntament de Sagunt

La Banda Simfònica de la Lira Saguntina oferirà este diumenge, 16 de febrer, el concert ‘Pasdobles Fallers’, amb l'objectiu d'homenatjar les Falleres Majors de la Federació Junta Fallera de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (València).

El concert, dirigit pel director de la Banda, Rafael Doménech Pérez, començarà a les 19.30 hores i es farà en la plaça Cronista Chabret, de manera gratuïta i amb un aforament limitat. Este concert forma part de la programació d'hivern de la delegació de Cultura de l'Ajuntament de Sagunt.

A l'acte aniran les Falleres Majors de 2019 , que seran homenatjades amb la interpretació dels pasdobles que porten el seu nom i que van ser encarregats per l'Ajuntament de Sagunt: 'Inés Miret Herrero', de Javier Tapias Jiménez, dedicada a la Fallera Major Infantil 2019; 'Paula Marrón Pérez', de Francisco Manuel Castilla Gutiérrez, dedicat a la Fallera Major 2019.

El concert homenatjarà a les Falleres Majors del 2020

A continuació, s'estrenarà 'Aitana González Ruiz', de Santiago Díaz Santamaría, dedicat a la Fallera Major Infantil 2020 i 'Sandra Ordiñaga Montalt', del mateix compositor, dedicat a la Fallera Major 2020. Esta primera part del concert finalitzarà amb la interpretació del pasdoble 'Federació Junta Fallera Sagunt', de Rafael Doménech Pérez.

D'altra banda, en la segona part de la programació tindrà lloc la interpretació d''Esperit Valencià' (Suite per a banda), de Salvador Chulià, amb les seues suites en tres temps: 'Meditació', 'Cançó de bressol', 'Valenciania'; i a continuació, les peces 'El Fallero', de J. Serrano; 'València' (Marxa de la ben amada), de J. Padilla; 'Himne a Sagunt', de l'autor J. Zahonero amb la música de B. Sanchis i l''Himne Valencià', del compositor Maximilià Thous amb la música del mestre Serrano.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Xirivella activa un servici de Whatsapp municipal per a informar als veïns" "Un barri de València entre els 10 més 'guays' d'Europa"