Les reaccions de Ferreras i Pastor després de les amenaces de mort d'agents de policia en un xat de Whatsapp

S'han mostrat molt enfadats i preocupats perquè estos comentaris els han fet persones amb armes
Antonio García Ferreras i Ana Pastor en una imatge d'arxiu | Cedida

Els presentadors Antonio García Ferreras i Ana Pastor han sigut víctimes d'amenaces i insults per part d'un grup d'agents de policia. Igual que ha succeït amb els polítics, Pablo Iglesias, Manuela Carmena o Gabriel Rufián, estos agents s'han dedicat a través d'un xat de Whatsapp a criticar-los a ells fins a tal punt de desitjar-los fins i tot la mort, segons informa 'La Vanguardia'. Estes converses acaben d'eixir a la llum i la primera a comentar-ho públicament ha sigut Pastor. 

Sobre ella es deia: «Tant de bo siga ella una de les víctimes la pròxima vegada. Ella i l'indesitjable del seu marit», després que la periodista opinara sobre els atemptats de Barcelona. La presentadora del programa ‘El Objetivo’ ha decidit donar el seu punt de vista a través de les xarxes socials, concretament en el seu perfil de Twitter: «Preocupació i tristesa. Policies amb placa i arma amenaçant d'aquesta manera tan terrible», ha escrit Ana Pastor. I també ha assegurat que «amenaçar de mort i altres barbaritats no és opinar».

 

Altres comentaris d'agents de policia sobre Ferreras i Pastor deien: «Tant de bo explote La Sexta amb tots dins i que eixe dia estiguen Pablo Iglesias i Rufián» o «Que tinguen una mort lenta i agònica». Després de saber-se estes paraules, el marit d'Ana Pastor, el també presentador Antonio García Ferreras també ha volgut compartir la seua opinió, encara que este l'ha fet en directe i en el programa de televisió ‘Al Rojo Vivo’. 

Per a Ferreras, les persones que han realitzat estes amenaces són «una 'bandada' de l'odi pseudofeixista». També ha volgut puntualitzar que estos insults i amenaces no s'han realitzat des de l'anonimat de les xarxes socials, sinó que ho han fet persones que són policies, tenen un arma, «que segueixen amenaçant i no han sigut suspesos».

La inhabilitació dels agents

L'Ajuntament de Madrid estudia inhabilitar a «la mitja dotzena o una dotzena» de policies municipals que en un xat de Whatsapp van insultar l'alcaldessa, Manuela Carmena, a immigrants, sindicalistes o periodistes.

«Estem pensant, quan els jutges vagen pronunciant-se, la possibilitat de prendre mesures. Primer escoltarem al poder judicial i després podríem prendre mesures al voltant de la possibilitat de la inhabilitació d'estes persones», ha declarat el delegat de Salut, Seguretat i Emergències, Javier Barber.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detenen un home per agredir la seua dona a Castelló" "Tercer detingut en cinc dies per diversos robatoris a Castelló"