Reanimen a una xiqueta de 2 anys que estava inconscient després d'ofegar-se amb un bescuit en València

Agents de la Policia Nacional li han salvat la vida
La xiqueta estava inconscient | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han conseguit reanimar en la ciutat de València a una xiqueta de dos anys que s'havia quedat inconscient després d'ofegar-se amb un tros de bescuit. Els policies li han fet una reanimació cardiopulmonar (RCP) i han conseguit que la menor recuperara la consciència i respiració.

Els fets han passat quan els agents que feien faenes de prevenció han sigut requerits per la Sala 091 perquè es dirigiren a un carrer del districte de Trànsits, a on hi havia una menor en la via pública que s'estava ofegant. Immediatament, els agents s'han mobilitzat fins al lloc, a on han trobat a un home amb una xiqueta xicoteta en braços, i vianants al seu al voltant, explica la Prefectura Superior en un comunicat.

Els policies han comprovat que la menor estava inconscient i, després de valorar la situació, un dels components li ha fet la maniobra d'Heimlich, mentres que l'altre s'encarregava de deixar-li l'espai suficient per a treballar i sol·licitar un indicatiu sanitari.

Després de cinc compressions i en vore que la menor no reaccionava, el policia ha començat amb la reanimació cardiopulmonar (RCP), el que ha fet que recobrara instants després el coneixement i la respiració. Els agents han sabut que la xiqueta s'havia ofegat amb un tros de bescuit, havia començat a convulsionar i hi havia perdut el coneixement minuts després. Després de fer que la xiqueta recuperara la consciència, ha arribat un indicatiu sanitari que l'ha traslladat fins a l'hospital.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a 6 gossos abandonats que estaven en l'A-7" "Última hora: Mor en ser atropellada en Peníscola"