Rescaten d'un incendi a una xica de 18 anys en Gandia

Els fets s'han produït este matí, a les 09.30 hores
Els bombers de Gandia i Oliva han apagat l'incendi de Benipeixcar | Bombers de València

 

Este divendres de matí, a les 09.30 hores, s'ha produït un incendi en el carrer del Doctor Fleming de Gandia (la Safor, València). Han hagut d'intervindre els bombers del Consorci Provincial de Bombers de València i efectius de la Policia Local per a ajudar a una xica de 18 anys, ferida lleu, per inhalació de fum.

L'incendi, localitzat en el barri de Benipeixcar de la capital de la Safor, ha necessitat la implicació de dotacions dels parcs de bombers de Gandia i d'Oliva. Segons pareix, les causes de l'incendi estaven en el bany de la casa. Una volta apagat el foc, s'ha ventilat la vivenda. La xica ha sigut traslladada a l'Hospital Francesc de Borja.

Els bombers de Gandia han auxiliat a una persona que havia patit un infart | Bombers de València

 

Un altre rescat, però acabat amb tragèdia

Una altra persona també va necessitar atenció este dijous de matinada, a les 05.00 hores, en l'Avinguda de València de Gandia. En este cas, l'afectada havia patit insuficiència respiratòria durant el dia i, de matinada, va tindre una parada cardiorespiratòria. Una ambulància del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) va acudir al lloc i va demanar als bombers que intervingueren.

Per això, en una operació conjunta dels Bombers, de la Policia Local i de la Policia Nacional, diferents unitats de bombers es van desplaçar fins al lloc per a evacuar a la persona amb una autoescala pel balcó del segon pis. Tot i que la maniobra de rescat va ser un èxit i que els equips sanitaris van fer tot el possible per a reanimar a la pacient, poc després del rescat a morir en l'Hospital Francesc de Borja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALACANT: Hospitalitzat ciclista de 16 anys en ser atropellat en Benissa" "CASTELLÓ: 3 encaputxats li boten foc a dos autobusos"