Rescaten a una anciana que volia llevar-se la vida en Sant Vicent del Raspeig

La dona no presentava cap lesió
Rescaten a una anciana que volia llevar-se la vida en Sant Vicent del Raspeig | Youtube

El dilluns, 29 de març, una patrulla pertanyent al Lloc de la Guàrdia Civil de Sant Vicent del Raspeig, en l'Alacantí (Alacant), va rebre un avís de la central operativa de servei de la Comandància (COC) en la que informava d'una persona asseguda en la cornisa d'un quint pis, amb les cames balancejant i apuntant el seu cos al buit.

En eixe moment els agents actuants van anar fins a l'edifici i van pujar a la terrassa, a on van vore com una dona havia col·locat una cadira per a poder passar el muret de separació amb la cornisa, i havia tirat al sòl objectes personals, i van observar que la mateixa es trobava a punt de tirar-se.

Davant d'esta situació, els Guàrdies Civils van passar el mur i van agarrar a la senyora, alçant-la i portant-la novament a la terrassa, conseguint salvar la vida d'eixa persona, que no presentava lesions. Seguidament els serveis sanitaris que van acudir al lloc van traslladar a la víctima a un centre sanitari. La persona rescatada era una dona de 97 anys.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sufoquen un incendi en una caseta d'una pedania en Orihuela" "Pillen 2 persones que estafaven internacionalment a través d'internet des de Gandia"