Rescaten a un home en una platja de la Vila Joiosa

L'home estava desaparegut des d'este dilluns
L'home es trobava molt dèbil i amb cremades en la pell | Guàrdia Civil d'Alacant

La Guàrdia Civil ha rescatat, entre les roques d'un penya-segat pròxim a la platja dels Estudiants de la Vila Joiosa, en la Marina Baixa (Alacant), a un home de 60 anys que portava desaparegut des del matí del dilluns. També ha sigut necessària la intervenció dels Bombers de Benidorm, en la mateixa comarca.

El dilluns una dona va acudir a la caserna de la Guàrdia Civil de la Vila Joiosa per a denunciar que, quan es va alçar pel matí, la seua parella havia desaparegut. En la casa van quedar les claus, el cotxe i el telèfon mòbil, pel que es desconeixia a on havia pogut anar.

La benemèrita va desplegar un ampli dispositiu format per numeroses patrulles de la Companyia de la Guàrdia Civil de Calp, en la Marina Alta (Alacant), que van buscar per annexos de la casa i els llocs més freqüentats.

L'han trobat molt dèbil

Cap a les 10.40 hores d'este dimarts, ha sigut finalment localitzat per un dels agents participants en la busca, amagat en el buit d'unes roques d'un penya-segat, de molt difícil accés, situat entre la platja dels Estudiants i la platja de les Torres de la Vila Joiosa.

L'home es trobava molt dèbil, sense mobilitat, deshidratat, un poc inconscient i amb cremades en la pell, producte de la seua prolongada exposició al sol. Per a conseguir extraure-lo, ha sigut necessària la intervenció d'una dotació de rescat de Bombers de Benidorm, els qui al costat de la Guàrdia Civil l'han traslladat a un lloc segur, a on poguera ser atés pel personal sanitari i ser evacuat en ambulància a l'Hospital de la Marina Baixa de la Vila Joiosa, per al seu examen i evolució.

Pel que pareix, tot apunta al fet que este home estava nadant el dilluns pel matí per eixa zona, un lloc que freqüenta amb assiduïtat, fins que un corrent el va arrossegar i va començar a sentir-se marejat. Quan per fi va poder eixir de l'aigua, va buscar un xicotet refugi entre les roques, a on ha estat fins que ha sigut rescatat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"A punt de morir ofegat en una piscina en Benicàssim" "Dos ferits, un greu, en un xoc frontal en Rojales"