Retencions quilomètriques en l'entrada a València per un accident

Segons la DGT l'accident en la V-30 ha obligat a tancar els carrils centrals d'esta carretera
Imatge d'arxiu d'unes retencions a les carreteres valencianes   | València Diari

 

Des d'este matí les entrades a València es troben amb grans retencions, a causa d'un accident que encara es desconeixen les causes. S'ha produït a la V-30 en sentit entrada a la capital des del Port o direcció a l'A-7.

Des de les 09:00 hores del matí, segons la Direcció General de Trànsit (DGT), ja hi havia tres quilòmetres de retenció i més quan l'accident ha obligat a tancar els carrils centrals d'esta carretera.

  

La N-220 i la CV-30 també colapsades

Segons dades de la DGT en la N-220, a l'altura de Manises, hi ha dos quilòmetres de retenció en direcció Paterna i a la CV-30, a Paterna, hi ha un altre quilòmetre per la saturació de vehicles en la via.

Detingut a Requena un conductor d'autobús escolar per anar drogat

El dilluns passat va ser parat un conductor d'un autobús escolar que transportava un grup d'alumnes d'un centre de primària de Requena, i en realitzar-li les proves va donar positiu en cocaïna.

La Guàrdia Civil informa que el conductor de l'autobús escolar va ser pillat quan els agents realitzaven un control de circulació en una de les entrades de Requena. Les mateixes fonts aporten que el sospitós presentava en la seua gesticulació alguns indicis d'haver consumit estupefaents, i per això decidiren realitzar-li un test de drogues.

El vehicle va quedar immobilitzat al donar positiu en cocaïna, i denunciat per infracció administrativa segons informa la Guàrdia Civil. La mateixa institució no ha sabut concretat a quina multa s'enfronta el conductor de l'autobús.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ÚLTIMA HORA: Es confirma la pitjor sospita sobre Laura Luelmo" "URGENT: Detenen un professor d'una comarca valenciana per abusar de la seua filla menor"