80 persones, en 6 pasteres, arriben a les costes d'Alacant en les últimes hores

Se'ls ha fet a tots la prova del Covid-19, tal com marca el protocol
Els arribats a Santa Pola han sigut la primera tongada d'esta matinada | Tele Elx

Sis pasteres han arribat este dissabte als municipis de Calp i Teulada–Moraira (en la comarca de la Marina Alta) Benidorm i la Vila Joiosa (en la comarca de la Marina Baixa) i Santa Pola (en el Baix Vinalopó), cosa que suposa l'arribada de vora 80 immigrants en total arribats esta matinada a la província d'Alacant.

Segons ha informat la Creu Roja, la primera de les embarcacions ha arribat a les costes de Santa Pola cap a les 00.30 hores, amb 16 immigrants a bord, dos d'ells menors d'edat (15 i 16 anys, respectivament). Segons les mateixes fonts, tots es trobaven en bon estat de salut i a la seua arribada se'ls han realitzat proves  de PCR.

Unes hores més tard, una segona embarcació ha arribat a Benidorm, amb 17 persones més, tres d'elles menors d'edat. Tots ells també es trobaven en bon estat de salut i se'ls ha fet la prova del coronavirus. Ja de cara al matí, cap a les 08.30 hores, ha arribat la tercera pastera, esta volta a la Vila Joiosa. La intervenció seguix en curs, però segons han indicat des de Creu Roja, podrien haver en l'embarcació 13 persones.

A demés, ara per ara hi ha altres tres rescats en curs, sempre segons Creu Roja: una pastera que també ha arribat a Benidorm amb 11 persones, que està sent traslladada al port d'Alacant i a on es preveu que atracarà cap a les 13.30. Una altra en Calp, que contenia 8 immigrants, i una altra a Teulada–Moraira, 11 persones. La Guàrdia Civil ha estat col·laborant en els rescats.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: 1 mort i 2 ferits en un incendi de matinada en Segorbe" "Atenció: Incendi en l'Oceanogràfic"