EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Suspesos tots els trens de mitja distància a València i Alacant sense alternativa per carretera

No hi ha possibilitat de fer els viatges per carretera per l'estat de les vies
Situació de la via del tren en la Font de la Figuera | AVAMET

 

Les pluges torrencials que estan descarregant en la mitat sud del territori valencià com a conseqüència de la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) han obligat a tallar la circulació de tots els trens amb origen i destinació València i Alacant i de la línia Alcoi/Xàtiva-València sense possibilitat de fer el viatge per carretera a causa de l'estat d'estes vies, segons informa Renfe en el seu compte oficial de Twitter.

 

D'esta manera, el Talgo i l'Euromed amb origen Barcelona i destinació Alacant/Múrcia i viceversa només farà el viatge entre Barcelona i València sense alternatives per carretera. D'altra banda, les circulacions de Mitja distància Ciudad Real-Alacant i viceversa, només farà el viatge entre Albacete i Ciudad Real. D'Albacete a Alacant/València tampoc hi ha possibilitat de viatjar per mitjans alternatius per l'estat de la carretera.

 

Renfe també avisa de què el Talgo 697 Barcelona-Sevilla farà València-Albacete per carretera «sempre que les condicions ho permeten». A més, estan suprimides totes les circulacions de rodalia amb tren Alacant-Múrcia i rodalia València-Alacant també sense possibilitat d'establir mitjans alternatius.

 

No obstant això, en la Línia AVE no s'ha produït cap afectació i en estos moments, no hi ha cancel·lacions ni modificacions en el recorregut de trens AVE amb origen o destinació a les ciutats i poblacions valencianes.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram