Un testimoni situa al sospitós del cas de Madeleine McCann en Alcossebre després de la desaparició

Segons este testimoni, va ser vist tres setmanes després dels fets
Segons un testimoni, el sospitós va ser vist tres setmanes després de la desaparició en una localitat valenciana | València Diari

La investigació sobre la desaparició de Madeleine McCann en l'Algarve portugués, un dels casos més mediàtics dels últims anys, s'ha reobert després de què la Fiscalia alemanya sorprenguera a tot el món el passat dimecres, 3 de juny, en afirmar que creuen que la xiqueta està morta. A demés, durant els últims dies, són moltes les informacions sobre el sospitós de la seua desaparició.

L'última informació, desvelada pel diari britànic 'The Mail on Sunday', citant fonts de la investigació, situa una pista en el territori valencià. Segons este rotatiu, un testimoni assegura haver vist al sospitós en els voltants d'un restaurant d'Alcossebre, en el terme d'Alcalà de Xivert, en el Baix Maestrat (Castelló).

Seguint amb este relat, presumptament, el sospitós va ser vist el 28 de maig de 2007, tres setmanes després de la desaparició, abans de pujar a una furgoneta, molt pareguda al seu vehicle, amb un altre home d'identitat desconeguda. La documentació de la investigació situa la zona del Capicorb, amb poca densitat de població, com una possible pista més de la desaparició de la menuda.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un ferit en ser atacat amb un pal en ple carrer en València" "Dispositiu cap de setmana en Alacant: 5 botellons, més de 30 festes i 8 bars sancionats"