Dos germanes ferides en un tiroteig en Alzira

Els fets han passat a les 10.45 del matí
Els fets han passat en el carrer del General Prim en Alzira | Maps

 

ACTUALITZAT 12.13 hores. Este dijous de matí, cap a les 10.45 hores, s'ha produït un tiroteig a l'entrada d'Alzira, en la Ribera (València), en el barri de l'Alquerieta. En el transcurs del tiroteig, han sigut ferides dos dones que, segons pareix, són germanes.

 

Els tirs s'han produït en el carrer del General Prim del barri de l'Alquerieta i, les causes encara són poc clares. Algunes fonts indiquen que tot ha començat amb una discussió per les relacions entre els fills de dos famílies que viuen en el mateix carrer. Tot i que també s'apunta com a possible explicació com una discussió per uns coloms deportius.

 

Una de les dos ferides ha sigut traslladada ràpidament a l'Hospital de la Ribera, ja que està just al costat de la zona. L'altra dona, en canvi, ha sigut atesa per una unitat del Servici d'Atenció Mèdica d'Urgència (SAMU) i, després, traslladada al mateix hospital. En este punt, les fonts tampoc acaben de ser clares del tot, ja que unes apunten que les dos han resultat ferides en el braç i, unes altres, indiquen que una ha tingut una ferida en la regió abdominal.

 

En declaracions arreplegades per 'Las Provincias', un dels veïns ha explicat «de repent, s'ha acostat una persona, ha començat a disparar i ha ferit a ma mare». Un altre veí també ha dit que han sentit «el que ens pareixia un coet, però hem eixit al carrer i ens hem trobat la dona ferida».

 

L'autor presumptament de l'agressió ha sigut detingut i la Policia Nacional ha conseguit recuperar l'arma. Se l'ha detingut en el moment que ha reconegut que havia comés l'acte. A més, s'ha arrestat a dos persones més –la dona de l'agressor i la seua filla– segons Europa Press.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!