Tres detinguts amb ordres de busca internacional en la província de València

Es tracta de tres hòmens de 48,45 i 26 anys, d'origen brasiler, italià i polonés
Els policies van descobrir el lloc de treball del sospitós | M.G.

Agents de la Policia Nacional han detingut en València i Xeraco, en la Safor (València), a tres hòmens de 48,45 i 26 anys, d'origen brasiler, italià i polonés, respectivament, per constar-los ordres de detenció i lliurament, en tindre en vigor un d'ells una ordre internacional de detenció i
lliurament (OIDE) per les autoritats brasileres i els altres dos, ordres europees de detenció i lliurament (OEDE) per les autoritats italianes i poloneses respectivament.

Detenció en València

Els policies van tindre coneixement de què un home d'origen brasiler al que li constava una ordre internacional de detenció i lliurament (OIDE) emesa per les autoritats brasileres, en vigor des de principis d'agost per un delicte de blanqueig de capitals, podria estar passant uns dies de vacances allotjat en un hotel de la capital del Túria.

De la mateixa manera van tindre coneixement que un altre home d'origen italià al que li constava una ordre europea de detenció i lliurament (OEDE) emesa per les autoritats italianes, en vigor des del 4 de setembre, per un delicte contra la propietat, podria arribar a València des de París amb autobús.

Finalment, després d'algunes gestions i dispositius de vigilància, els agents han detinguts als dos sospitosos per tindre en vigor reclamacions judicials, passant el primer detingut a la disposició del Jutjat d'Instrucció de Guàrdia de València a requeriment del Jutjat Central d'Instrucció número 6 en funcions de Guàrdia de l'Audiència Nacional, i el segon detingut al Jutjat d'Instrucció número 9 de València a requeriment del Jutjat Central d'Instrucció número 1 de l'Audiència Nacional.

Detenció en Xeraco

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els agents a través del Grup de localització de fugitius de la Comissaria General de Policia Judicial, que un home d'origen polonés, al que li constava en vigor una ordre europea de detenció i lliurament (OEDE) emesa per les autoritats poloneses, per un delicte de robatori i possessió de munició podria estar residint en la localitat valenciana de Xeraco.

Durant les investigacions, els policies van descobrir el lloc de treball del sospitós en esta mateixa localitat i van establir un dispositiu de vigilància en els voltants d'este, en el transcurs del que, van observar al sospitós, per això l'han detingut per tindre en vigor una ordre europea de detenció i lliurament (OEDE) emesa per les autoritats poloneses.

El detingut ha passat a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 4 en funcions de guàrdia de València a requeriment del Jutjat Central d'Instrucció número 1 de l'Audiència Nacional.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Atropella a la seua exparella i després se suïcida en Silla" "Desmantellen un clan d'Elx que amenaçava per a cobrar deutes"