Tres xics detinguts per furtar diners i productes en una tenda d'Alfafar

Les investigacions han durat quatre mesos d'investigació
Han sigut detingudes tres persones | Pixabay

A principis del mes de setembre d'este any, tres persones, d'entre 19 i 27 anys, van accedir a un local de la zona comercial d'Alfafar, en la comarca de l'Horta (València), dedicat al bricolatge i les reformes. Eixe dia van procedir robar diferents materials i una gran quantitat de diners.

El mètode d'estes persones consistia en el fet que un d'ells treia d'este comerç diferents mercaderia sense passar per la línia de caixa, aprofitant la distracció dels treballadors que en eixe moment es trobaven en el local.

En eixe moment, els altres dos canviaven les etiquetes amb codi de barres de productes més cars per uns altres d'un import considerablement inferior, per a després passar per la caixa d'autoservici amb la finalitat de no alçar sospita del personal responsable.

Després de diferents gestions s'inicia l'Operació 'BILET' per part d'agents de la Guàrdia Civil d'Alfafar, saldant-se amb la detenció de tres xics per delictes de furt i estafa. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de primera Instància i Instrucció de Catarroja, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La calculadora que mesura el risc de mortalitat de pacients amb coronavirus" "Evacuen un edifici per un incendi en Alacant, que ha deixat 2 ferits"