Troben ferida a la dona de Gata de Gorgos desapareguda ahir

Va ser trobada per dos policies en el riu Gorgos
La dona ha sigut trobada en el riu Gorgos de nit | Wikipedia

Després d'hores de busca, dos policies locals de Gata de Gorgos, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), han trobat a la dona de 51 anys que portava desapareguda des d'ahir al migdia. La veïna de la localitat, que patix una malaltia neurodegenerativa, ha sigut trobada esta nit, cap a les 23.30 hores, en el riu Gorgos. Encara que presentava un bon estat de salut, estava ferida. D'esta manera, ha sigut traslladada a l'hospital de Dénia, capital de la comarca. 

El moment de la desaparició

Segons informa el periòdic 'Levante-EMV', amb la denúncia de la desaparició durant el migdia d'ahir, es va activar un protocol de busca, que va posar el seu focus en la casa rural que és propietat de la dona. El Consorci de Bombers, el capità de la Guàrdia Civil i el cap de la Policia Local de Gata de Gorgos han coordinat este dispositiu. A estos, s'han unit agents de policia i voluntaris de Protecció Civil, que s'han esforçat en rastrejar tot el terme municipal, i una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB). 

Les primeres hores han sigut fonamentals i, encara que es va fer de nit, la busca va continuar. Ben entrada la nit, dos agents de policia han localitzat a la veïna en el riu Gorgos, que ha sigut rescatada i ja es troba en procés de recuperació en l'hospital.

Un altre desaparegut en Gata de Gorgos

Encara que la desaparició d'esta dona ha tingut un final feliç, els veïns de la localitat continuen buscant sense cap resultat un altre veí, Miguel Ángel Gilabert García, un home de 51 anys que va desaparéixer el passat 11 de desembre. El desaparegut va eixir a la muntanya per a buscar un mòbil que havia perdut i mai va tornar. L'home tenia seqüeles neuronals d'un accident laboral i, com a conseqüència, estava prenent una medicació. Els familiars de Gilabert i els veïns de la localitat han intentat mantindre activa la busca amb cartells amb la seua foto.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una xiqueta, de 2 anys, i una xica, de 24, ferides en ser atropellades en Castelló" "Busquen a l'amo de Ragnar, un mastí abandonat al costat d'un contenidor en Elx"