Troben quatre cadàvers en una casa de Disney en Florida

Una persona ha sigut detinguda com a presumpta autora dels homicidis
Els cadàvers s'han trobat en una casa en Osceola, una urbanització de Disney en Orlando | osceola.org

Quatre cadàvers han sigut trobats en una casa de Celebration, una urbanització creada per The Walt Disney Company, que es troba al costat dels parcs temàtics d'Orlando, en el centre de Florida. A demés, ja ha sigut detinguda una persona com a presumpta autora del crim.

L'oficina de l'alguatzil del comtat d'Osceola va confirmar este dimarts la troballa, a demés de l'arrest d'una persona el dilluns, però no va oferir més detalls sobre les identitats de les víctimes ni sobre la causa de les morts fins que es facen les autòpsies.

Els veïns van avisar a les autoritats

Mitjans locals han assenyalat que el detingut és Tony Todt, qui vivia en la mateixa comunitat juntament amb la seua dona Megan i tres fills menors, basats en els testimonis de veïns i documents del comtat.

El canal local Wesh va assenyalar que la casa estava llogada des de maig passat per esta parella originària de Connecticut, a on són amos d'un consultori de teràpia deportiva. La mateixa font va afegir que els veïns havien avisat a les autoritats perquè en les últimes setmanes no havien vist als menors.

Havien sigut desallotjats

També van afirmar que l'amo de la casa va tractar de vore a través de les finestres si estaven els arrendataris, als qui havia desallotjat per falta de pagament. Wesh va confirmar amb documents oficials que Tony i Megan Todt havien llogat la casa i havien sigut desallotjats el mes passat.

La parella també apareix com a ama, des de 2005, d'una propietat compartida en Kissimmee, en el centre de Florida. L'alguatzil del comtat d'Osceola, Russ Gibson, va dir a la premsa que totes les parts involucrades en la investigació estaven identificades.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Parla el pare de Julen un any després de la mort" "Ferit greu el camioner accidentat en l'AP-7, a l'altura de Castelló"