Troben a un xiquet de 16 anys que s'havia escapat d'un centre de menors en Alacant

Tenia sobre ell una ordre de busca
L'han trobat esta matinada de diumenge | Google Maps

La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant ha informat que la Policia Local ha trobat esta matinada de diumenge en la zona de l'Alcoraia de la ciutat d'Alacant a un xiquet de 16 anys, sobre qui hi havia una ordre de busca relativa a una fugida del Centre de Recepció de Menors Lucentum d'Alacant.

Segons el servici nocturn de la Policia, diferents agents que estaven en el torn de vigilància de prevenció de la seguretat ciutadana en les partides rurals, han trobat, cap a les 01.45 hores, al menor d'edat, que es trobava deambulant a soles per la carretera de l'Alcoraia.

Els agents policials l'han interceptat per a identificar-lo, comprovant en els arxius policials que existia una ordre de busca per fugida. Per tals fets, el menor ha sigut traslladat per la patrulla de la Policia Local de nou al centre de menors, a on ha quedat ingressat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Agredix a una dona en negar-se a mantindre relacions a canvi de diners en Alzira" "Greu ferida una menor i un xic ferit en un accident de trànsit en Corbera"