València apareix en tercer lloc a la llista de les ciutats espanyoles on més es lliga

Concretament destaca el barri de Russafa, on hi ha una gran concentració de discoteques i bars nocturns
València és la tercera ciutat on més es lliga d'Espanya. | Cedida

 

La coneguda empresa de cites online Meetic ha creat ara una sorprenent llista de les destinacions espanyoles on més es lliga. Este recull, que ha cridat l'atenció de molts interessats en el tema, tracta els deu punts del territori on s'aconseguix un major èxit en tot allò relacionat amb la part sentimental i sexual. El que més sorprèn és que entre estes destinacions, apareix en tercer lloc València.

Concretament, es tracta del carrer de Russafa, un barri de la ciutat de València pertanyent al districte d'Eixample on hi ha una gran quantitat de discoteques, pub's, bars i restaurants. 

 

Una llista liderada per Badajoz

També sorprèn bastant que la primera ciutat a la llista no siga Madrid o alguna altra metròpoli, sinó que en este cas el lloc on més es lliga de tot Espanya es Badajoz, concretament a la zona de Barri antic.

En segon lloc apareix el reconegut barri madrileny de Malasaña on també s'agrupen infinitat de locals de renom. En este cas destaquen alguns locals com Moroder Sound Club, BarCo, Sirocco, Clamores o NoLIta Club.

Tancant el top tres hi ha el barri de Russafa a València. Després de Barcelona trobem El Tubo a Saragossa; Montealto a la Corunya; el centre de Màlaga; el Nucli Antic de Viscaia; el carrer Alfileritos a Toledo i el carrer playa D'En Bossa a Eivissa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT TRIST: La dura notícia que ha rebut la infanta Elena el dia del seu aniversari" "MOLT FORT: El poble d'Espanya que busca al veí que ha guanyat 19 milions d'euros a la Primiti"