Declaren les víctimes supervivents del presumpte assassí de Marta Calvo

Una de les víctimes va discutir amb l'acusat hores abans de la mort de Marta Calvo
Jorge Ignacio Palma, el presumpte assassí de Marta Calvo | Facebook

Actualització 24/11/2020 a les 22.00 hores. El jutjat d'Instrucció número 20 de València ha iniciat este dimarts les declaracions de quatre testimonis que han detallat les pràctiques del presumpte assassí de Marta Calvo, Jorge Ignacio Palma.

Segons ha publicat el mitjà 'À Punt', este dimarts ha prestat declaració una companya de pis d'una de les víctimes mortals i tres dones que s'han personat en la causa

Les tres supervivents han confirmat les pràctiques sexuals a les que van ser sotmeses pel presumpte autor dels fets. Tal com han explicat els testimonis, Jorge Ignacio P. introduïa pedres de cocaïna en les zones íntimes de les dones, sense el consentiment de les seues víctimes.

D'altra banda, les dones han confessat que en algunes trobades, l'acusat per la mort de Marta Calvo s'havia presentat amb més de 30 grams de cocaïna. A demés, una de les dones ha confessat que el mateix dia en què va desaparèixer Marta Calvo, es va vore amb J.I.Palma, amb qui va tindre una discussió i el va fer fora de sa casa.

Les víctimes supervivents declararan davant del jutge del cas de Marta Calvo

Les víctimes que han denunciat a Jorge Ignacio P.J., el sospitós d'haver assassinat a Marta Calvo i a altres dos dones introduint cocaïna en els seus genitals, prestaran declaració davant del jutge que investiga eixos fets per haver practicat el mateix amb elles, posant en perill les seues vides. Les declaracions seran el 24 de novembre i 22 de desembre.

El titular del Jutjat d'Instrucció 20 de València ha admés, en un acte al que ha tingut accés EFE, algunes de les diligències d'investigació sol·licitades per Juan Carlos Navarro i Pilar Jové, i la lletrada del despatx de Baltasar Garzón, tots ells advocats que representen a les famílies de les víctimes mortals.

El jutge considera necessari escoltar els testimonis de «les diferents dones que van tindre relacions sexuals amb l'investigat, usant este un mateix mètode a fi de delimitar la naturalesa i reiteració d'estes accions i la seua influència en la defunció de tres dones (Arlene, Lady Marcela i Marta) i el possible caràcter intencional i consciència sobre les conseqüències que esta acció podia provocar en elles».

Ha denegat les declaracions d'alguns testimonis

A demés, declararan les dos dones que van auxiliar a Lady Marcela en la casa i els doctors que la van assistir en el seu ingrés, «per a determinar les circumstàncies en què es va produir la seua defunció, al no haver declarat policialment i a fi de concretar la qualificació relativa a este fet».

El jutge denega la resta de testificals propostes per diferents acusacions, sense perjuí de la seua pràctica en el posterior juí oral, entre elles el testimoniatge de la mare de l'investigat o de la mare de Marta Calvo. El magistrat acorda algunes altres diligències d'investigació, entre altres la sol·licitud d'informes sobre determinades trucades telefòniques de l'investigat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben a Alejandro Fernández, un menor desaparegut en Elx" "Troben en bon estat a l'home desaparegut en l'Alcora"