El vídeo que ha difós la mare de les xiquetes desaparegudes a Tenerife

La mare ha difós el vídeo de les seues dos filles en xarxes socials per si algú poguera conéixer-les

Imatge del vídeo de les xiquetes desaparegudes a Tenerife

L'entorn de la mare de les dos xiquetes desaparegudes a Tenerife, Beatriz Zimmerman, ha distribuït este dimarts un vídeo de les xiquetes al costat d'un missatge en el qual es demana màxima difusió amb la intenció que algú puga reconéixer-les si les veu en algun lloc del món.En el vídeo, que s'ha fet viral ràpidament després de ser publicat per indicació de la mare, es pot veure clarament el rostre de les xiquetes, com a mesura desesperada per a veure si algun ciutadà pot aportar alguna pista més a la investigació.


Les dos xiquetes, Anna i Olivia, d'1 i 6 anys respectivament, van desaparéixer fa una setmana a Tenerife al costat del seu pare. Abans d'este vídeo, els afins de la mare ja van divulgar un missatge en el qual ella afirmava estar convençuda que segueixen amb vida i que apareixeran en algun moment.

"Al costat del vídeo que ha difós la mare a familiars i amics, el missatge que fa arribar és que sobretot este vídeo es puga veure i es faça arribar al Carib i Sud-amèrica", llocs que el pare visitava sovint pel seu treball.

El pensament de la família és que "El Carib i Sud-amèrica són els punts en els quals ells volen posar l'accent”, la qual cosa no han revelat els investigadors és per què.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari