Xic borratxo de 27 anys xoca contra una rotonda i deixa el seu cotxe atrapat dins d'una font en Alacant

El jove ha sigut posat a disposició judicial per un delicte contra la seguretat viària per triplicar la taxa d'alcoholèmia
El vehicle dins de la font | Policia Local d'Alacant

 

La Policia Local d'Alacant ha detingut este dissabte a un xic de 27 anys per un delicte contra la seguretat viària, després de què el jove tinguera un accident, triplicant la taxa d'alcoholèmia, xocara contra una rotonda i deixara el seu cotxe atrapat dins d'una font.

 

L'incident ha tingut lloc a les 6,30 hores de la matinada, quan un vehicle que circulava per l'avinguda de Dénia en Alacant, direcció a València, ha perdut el control introduint-se dins de la rotonda i quedant atrapat a l'interior de la font, per causes que ara investiga la Unitat d'Atestats

 

Immediatament s'han desplaçat al lloc dels fets dos patrulles de la Policia Local, la unitat d'Atestats, trànsit i una grua, així com els Servici de Prevenció i Extinció d'Incendis d'Alacant.

 

 

Moment de l'accident | Policia Local d'Alacant

 

En una primera intervenció s'ha intentat traure al vehicle pels seus propis mitjans sense èxit, i després de més d'una hora, la Policia Local ha aconseguit traure'l utilitzant una rampa i una grua. En l'accident, el conductor, que circulava juntament amb una altra persona, no han resultat ferits.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram