Una xica dona a llum a soles en sa casa en Benidorm

Quan ha arribat l'ambulància, el bebé estava en 'fase expulsiva'
Una xica dona a llum a soles en sa casa en Benidorm | Cedida

Els servicis sanitaris d'emergència han assistit este dimarts en Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), a una xica que estava donant a llum en sa casa a soles, després de posar-se de part en la setmana 38 de gestació, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) de la Generalitat.

Sobre les 7 del matí, s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a una xica, de 33 anys, que podria estar de part. El CICU ha mobilitzat una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB) que s'ha traslladat ràpidament fins a la casa de la xica.

Quan l'ambulància de SVB ha arribat al lloc, el bebé ja es trobava en fase expulsiva, la fase final del part. Els tècnics en emergències sanitàries han fet la primera assistència i han sol·licitat la mobilització d'una unitat del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU).

A la seua arribada, l'equip mèdic del SAMU ha procedit a tallar el cordó umbilical i, després d'això, la mare i el xiquet han sigut traslladats en l'ambulància de Suport Vital Bàsic a l'Hospital Marina Baixa de la Vila Joiosa.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un motorista ferit en xocar amb un cotxe en Sant Vicent del Raspeig" "Un operari ferit en caure a un forat des de 2 metres d'altura en Alcoi"