La xiqueta de 10 anys apunyalada per son pare en Cabanes continua ingressada

L'home matà al seu fill de 12 anys i després se suïcidà
La menuda continua hospitalitzada | EFE

La xiqueta de 10 anys apunyalada presumptament per son pare en la nit del dissabte al diumenge en Cabanes, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), continua ingressada en l'Hospital General de la província, segons han informat fonts del centre, que no han donat més detalls sobre el seu estat en tractar-se d'una menor.

Els fets es van produir en la matinada del diumenge quan un home de 40 anys apunyalà i matà al seu fill de 12 anys, va ferir a la seua filla de 10 i després es va suïcidar en un pis de Cabanes.

Segons les primeres investigacions i a l'espera de l'atestat i el resultat de les autòpsies, l'home hauria apunyalat mortalment al menor i hauria ferit amb l'arma a la germana, per a després suïcidar-se, d'acord amb la informació facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Al Jutjat d'Instrucció número 1 de Castelló, encarregat del cas, no li consten antecedents ni denúncies en el si de la família, segons el TSJCV.

Fins al lloc es van mobilitzar dos ambulàncies del Servici d'Ajuda Mèdica Urgent (SAMU). L'equip mèdic va atendre a la mare, de 39 anys, amb crisi d'ansietat i a la xiqueta, segons el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

D'altra banda, a petició del 112, Creu Roja va activar un equip d'atenció psicosocial, format per un psicòleg i dos socorristes que van atendre l'entorn de la família afectada. Es tracta d'una família que no vivia en Cabanes, sinó que passava les seues vacacions d'estiu en uns apartaments, en la zona de Torre la Sal, segons van informar fonts municipals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Novetats de l'assassinat per asfíxia en un baix de València" "Un caçador cau per un barranc d'uns 10 metres en Albaida"