Ana Obregón obri guerra contra Bertín Osborne

Ix a la llum l'exigència de la presentadora contra el cantant i presentador

Sabies que Ana Obregón i Bertín Osborne no poden treballar junts? S'ha descobert que l'actriu no pot coincidir en un plató de televisió o programa amb Bertín Osborne. El més curiós d'això és que ho ha revelat el propi presentador en el programa 'La Roca' de la Sexta.

Per què no Ana Obregón no pot treballar amb Bertín Osborne?

 

Bertín ha comptat amb tot luxe de detalls en aquesta entrevista en el programa presentat per Nuria Roca, que això és una petició expressa d'Ana Obregón. Osborne assegura que en el seu contracte existeix una clàusula que els impedeix coincidir dins d'un plató de televisió.


"Em van dir en TVE que hi havia una presentadora, íntima amiga meua i a la qual l'adore, que en el seu contracte tenia una clàusula de mai presentar amb Bertín Osborne". El cantant va revelar que es tractava d'Ana Obregón. "Anita és un metrònom, ella s'aprén tot el guió, i arribava jo i allò era un caos total i ella es tornava boja, i crec que va dir que mai més volia tornar a treballar amb mi" ha confessat.


Bertín assegura que són íntims amics però que, malgrat això, a la biòloga se li fa quasi impossible treballar amb ell, ja que no se cenyeix al guió. Per contra, ella és molt meticulosa i es prepara al detall tot abans de presentar.


"És la meua manera de treballar. Al principi era horrorós, i fins hi havia una presentadora de TVE, íntima amiga meua, que tenia una clàusula en el seu contracte de mai treballar amb mi. Era Anita Obregón i deia que era impossible treballar amb mi perquè ella s'aprén tot a la perfecció i jo la tornava boja"
Arran d'això, Bertín Osborne va explicar que ell era molt anàrquic a l'hora de treballar, mentre que Ana Obregón necessitava un guió per a poder presentar. Un fet que posa molt nerviosa a Obregón.

L'anècdota de Nuria Roca amb Bertín Osborne

 

La mateixa Nuria Roca va confirmar que Bertín té una manera de treballar bastant complicada i va contar una anècdota de quan van coincidir una vegada en un programa. "Presentàvem una gala a València i a les 10 del matí ja estava jo en plató per a veure com era tot això. Era a les 21.00 hores quan s'emetia i vas arribar sobre les 12 del migdia, vas saludar a tothom i tots adorant-te", va recordar la presentadora.

"Llavors vas vindre i em vas dir que t'anaves a passar el dia a la platja. Vas arribar com una hora abans de la gala i em vas preguntar si m'ho sabia i eixim. Va sobrar fins a temps".
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Comunitat Valenciana tornarà a ser la protagonista aquest 2022" "À Punt estrena el programa Cròniques del zoo per a la sobretaula dels caps de setmana"