Antonio Canales, nou col·laborador de 'Sálvame'

Aprofitant el seu pas pel polígraf, Jorge Javier Vázquez va anunciar que el ballarí s'uneix al planter de col·laboradors d'uns dels programes més polèmics de la televisió
Antonio Canales en el plató de Sálvame Deluxe | Telecinco

Antonio Canales va tornar el divendres a Telecinco, concretament a ‘Sábado Deluxe’ per a sotmetre's al polígraf de Conchita.


Però abans, va tindre l'oportunitat de parlar en directe amb Rocío Carrasco, que va telefonar al programa per a comunicar-se amb María Teresa Campos.


D'esta manera, Canales i Carrasco, entre afalacs, bromes i mirades al passat, van poder deixar clar la bona relació que hi ha entre tots dos. I és que, la polèmica va saltar després que el ballarí diguera en 'Supervivientes' que a penes coneixia a Fidel Albiac i a Rocío Carrasco, portant la contrària així a la protagonista de Rocío, contar la verdad para seguir viva. “Et volem molt. No es pot ballar millor en l'univers”, va dir ella.


Després, va començar el polígraf de l'artista, amb una incisiva Conchita, que va declarar que "ni els ballarins poden amb el polígraf", davant alguna mentida detectada, com quan va assegurar que no es considerava millor ballarí que Rafael Amargo i Joaquín cortés.


També va dedicar gran part a parlar dels que van ser els seus vicis, com les drogues i el joc, i va recordar l'humil que havia sigut la seua infància i el molt que s'havien esforçat els seus pares perquè la família tirara avant. No obstant això, el més inesperat va arribar al final de l'entrevista.


Quan ja s'estava acomiadant, Jorge Javier Vázquez va anunciar que Antonio Canales és el nou col·laborador de 'Sálvame', alguna cosa que va alegrar molt als comentaristes allí presents, com Kiko Matamoros i Lydia Lozano. "M'agradaria tindre una secció que tracte sobre el que jo controle, la cultura, però des del punt de vista de la premsa del cor", va avançar.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Terelu Campos obre els ulls a Emma García sobre Rocío Flores" "Les proves que converteixen a Olga Moreno en còmplice del seu marit"