La baralla entre dos col路laboradores de 'S谩lvame' que demostra que no s'aguanten

Les dos col路laboradores van protagonitzar una tensa trobada en plat贸
Dos col路laboradores de 'S谩lvame' protagonitzen una disputa en directe   | Twitter (@lecturas)

Despr茅s d'alguns anys compartint protagonisme en 'S谩lvame',  tot pareixia indicar que la relaci贸 entre Mila Xim茅nez i Lydia Lozano era bastant bona, excloent certs moments de tensi贸 en el programa. Pareix, per貌, que la relaci贸 no 茅s tan bona, o almenys aix貌 ha assegurat Mila Xim茅nez en el programa.

La periodista assegura que Lydia Lozano no li dirigix la paraula, tot i la malaltia que est脿 travessant. Estes declaracions han sorpr猫s als seus companys, per貌 sobretot a Jorge Javier V谩zquez, que veia que la relaci贸 茅s cordial, almenys en el plat贸.

El presentador no ha dubtat en preguntar-li a Lozano els motius pels que ha decidit apartar a Mila de la seua vida. Despr茅s de les inquisitives preguntes de Jorge Javier, la col路laboradora ha comen莽at a plorar en directe, una reacci贸 que ha indignat a Mila, qui acusa la seua companya d'intentar fer-se la v铆ctima davant l'audi猫ncia.

Els motius de l'enemistat

Finalment, Lydia Lozano ha decidit explicar-ho. Entre els motius de la seua enemistat, Lozano destaca l'煤ltima entrevista que la seua companya ha concedit en una coneguda revista. 芦Lydia 茅s capa莽 de menjar-nos a tots禄, assegura la col路laboradora en esta entrevista.

芦Jo ja no em parle amb Mila. No puc entendre que alg煤 parle d'esta forma de mi. Crec que Mila va parlar molt malament de mi... Em va doldre tant, tant, tant que vaig decidir no parlar-li m茅s. No puc m茅s禄, assegura Lydia Lozano. Tot i que Mila reconeix no recordar haver dit estes paraules, tamb茅 manifesta que estes declaracions s'havien fet despr茅s de la sonada disputa que la seua companya havia tingut amb ella i amb Kiko Matamoros dies abans de l'entrevista.

Mila i la resta de col路laboradors de 'S谩lvame' han intentat conv猫ncer a la periodista que el motiu del seu enuig 茅s 芦una bestiesa禄 i m茅s si tenen en compte que la periodista es preocupa molt per l'estat de salut de la seua companya. 脡s m茅s, Mila ha recordat entre ll脿grimes la discussi贸 que va tenir amb la seua companya abans d'esta entrevista. 芦Jo no puc estar tota la vida amb anades i vingudes. Em va doldre molt perqu猫 si 茅s una cosa que passa en el plat贸, val. Per貌 est脿 escrit. No puc禄, ha assegurat.

Lydia no ha canviat d'opini贸

Tot i la insist猫ncia de Mila i la resta dels seus companys, Lydia no ha canviat d'opini贸, i Mila s'ha enfadat: 芦Has de donar-li la volta a tot. Estic farta del teu victimisme i saps que 茅s poc el que vaig dir de tu. Eres una egoc猫ntrica i sense la tele no eres ning煤. Quina merda de vida. El que vaig dir en l'entrevista va ser una tonteria si ho comparem amb el que podria haver explicat禄, ha sentenciat Xim茅nez.

Mentres, Jorge Javier i Bel茅n Esteban han intentat calmar els 脿nims i fins i tot han aconsellat a Lydia que callara i que no empitjorara m茅s la situaci贸.

芦Eres mala com la mare que et va parir. Egoc猫ntrica. 脡s una bestiesa禄, ha afegit Mila mentres la seua companya l'ha acusat de ser una terrorista emocional. 芦Tens la tele ficada en la sang. Tens una merda de vida禄, ha continuat dient Xim茅nez, a la que Lydia Lozano ha respost: 芦Jo almenys no parle dels meus companys en les entrevistes禄.

Finalment, Mila Xim茅nez ha cridat a la seua filla Alba per a buscar el suport familiar, mentres que Lydia Lozano ha decidit tancar-se en els banys de Mediaset. No obstant aix貌, cap de les dos ha canviat d'opini贸 i la guerra pareix no haver acabat. 

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Jes茅, en l'atur despr茅s de la cridada a Aurah Ruiz" "L'error garrafal de Jorge Javier en directe"